Bok om fargene og deres sjelsmagi

Om fargene og deres energier finnes det så mye mer enn det jeg favner i min blogg. Fargenes kraft og symbolikk er et vidt felt som nok mange har beskjeftiget seg med.

For meg er det en bok som skiller seg helt spesielt ut av mengden, da den tar for seg fargenes magi på et høyere plan, som er sjelens bevissthet. Den er skrevet av Cathrine Gyldenrose og heter «Fargenes sjelsmagi».

Dette er en fantastisk og healende bok om de syv farger og bevisstheter som vi arbeider med gjennom i livets ulike faser, der fargene er knyttet til chakraene. Boken gir dyp innsikt i fasene gjennom hver farge, og gir hjelp til å forstå hvor man selv befinner seg på sin utviklingsvei i forhold til den enkelte farge og bevissthet.

Den er beriket med mange svært vakre og dype meditasjonsøvelser på hver farge, kanalisert gjennom forfatteren og hennes mann Rafael Gyldenrose fra engler og mestre av lyset.

Boken kan med fordel leses fra perm til perm, hvilket kan sette i gang sterke prosesser og healing, og man kan bruke den som oppslagsverk eller guide for sitt indre arbeide med seg selv. Jeg slår stadig opp på en «tilfeldig» side, og det gir alltid verdifull guiding for meg, der og da. Se nærmere omtale av boken og andre bøker her. Boken kjøpes hos Kathrine Gyldenrose, ved å sende forespørsel på epost til kathrine.gyldenrose@gmail.com.

Del:


Kommentarer

4 kommentarer til “Bok om fargene og deres sjelsmagi”

 1. Cathrine Gyldenrose avatar
  Cathrine Gyldenrose

  Kjære Sissel ! Du har en vakker og stilren blogg, og skriver så godt…..at det rører meg dypt i hjertet mitt ! Tusen takk for alt det flotte du har formidlet om boken min, det rører meg også dypt i sjelen ! – <3 lig takk

  1. Å, takk kjære Cathrine, boken din er jeg så glad i, en god følgesvenn har den blitt! Jeg håper flere som kan ta den i bruk vil finne den!

 2. Ann-Helen avatar
  Ann-Helen

  Hvor får jeg tak i boken?

  1. Hei Ann-Helen, så fint at du spør! Boken kan du kjøpe ved å sende en epost til Cathrine Gyldenrose.
   Epostadressen er kathrine.gyldenrose@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *