Skjønne rimroser

 

Vakre rimroser ventet på meg en morgen ved soloppgang. Jeg måtte bare ta meg tid til å ta bilder av dem før rimet måtte skrapes bort fra bilruta. Det gjør godt å ta seg tid til  å beundre skjønnheten som av og til dukker opp i ens nærhet.

Være stille et øyeblikk og bare se og sanse, og ta dette vakre til seg. Legge merke til lyset, fargene og formene. Kan du kjenne hva skjønnheten gjør med deg? Rimrosene ga meg en god start på dagen…

 

SONY DSC

 

rimroser 1

 

 

 

4 kommentarer

  1. Takk for en koselig, varmende og inspirerende blogg. Du har en evne til å ta vare på vakre syn, vakre følelser og gode stemniger og ramme dem inn i nydelige bilder.
    Genialt det du skrev om rimroser. Dagene har utallige unike øyeblikk å by på, her tok du noe som vanligvis oppleves som en dagligdags ting, som kanskje ikke er noe særlig morsomt for mange, nemlig det å gå ut en vintermorgen for å ta i bruk bilen, skrape is fra bilruta og gå på jobb, og du transformerte det til en magisk stund. Genialt! Det handler om å bruke muligheten vi alltid har til å se oss rundt og se underet, skjønnheten og magien i denne vidunderlige erfaringen vi kaller liv.

    1. Så vakkert det du skriver om at livet er fylt av magi, undere og skjønnhet… Når man husker å se livet på den måten blir det aldri mer en kjedelig dag!
      Tusen hjertelig takk for din fine kommentar, Ignacio <3

Legg inn en kommentar