Mens jeg venter på våren…

 

Snøen dekker så mye enda, og jeg lengter etter våren. Jeg hører fuglene som varsler vår, men det er vanskelig å se den…

Mens jeg venter drar jeg på leting etter farger og liv i naturen, sammen med min lille vakre venn. Leter etter våren…

 

IMG_8988-1

 

Og se, det har så vidt begynt å gro der sola tar mest.

 

Grønt blad i vissent løv

IMG_9001-1

 

Og gåsungene kommer! Og raklene.

 

IMG_9026-1

Gåsunger 2

Gåsunger 3

Første rakler på bjørka

 

Det gir meg nytt håp om at jeg og alle andre snart vil fylles med ny livskraft, og glede over å være til.  Det bringer meg tro på at solens varme snart vil fylle oss alle, slik at vi ikke lenger trenger å skjules under beskyttende lag. Slik som den gamle barken på trærne løsner og faller av litt etter litt, og ny trer fram med sin sarthet og sine vakre farger.

 

IMG_9012-1

IMG_9011-1

Bjørk med gyllen bark

 

Hva med deg, har du fått øye på noen vårtegn allerede?

Legg inn en kommentar