Finn din indre skjønnhet

 

Neste gang du ser noe fint, så stopp opp og betrakt det, kjære deg. Nå er det vår, og det dukker stadig opp små vakre blomster her og der. Tillat deg selv å ta inn skjønnheten i det du ser.

Det kan jo være hva som helst egentlig, naturlige eller menneskeskapte ting. Det jeg opplever er at det naturen selv skaper har en helt egen energi. Kanskje fordi det er fylt med liv og en egen iboende kraft. Ja, selv stein er det slik med.

 

IMG_0045-1

 

Når jeg snakker om skjønnhet er det ikke bare hvordan vi mennesker ser ut utenpå jeg er opptatt av, og hvordan man kan bli vakrere med klær, frisyrer, trening og sminke. Jeg søker den dypeste form for skjønnhet, den som kommer med kjærlighet.

Jeg ønsker å vekke opp skjønnheten i meg selv. Og det jeg da vekker er min egen indre kjærlighet.

 

IMG_0060-1

IMG_0066-1

IMG_0069-1

IMG_0072-1

IMG_0062-1

 

En vei å gå for å vekke eller styrke denne er rett og slett å betrakte skjønnheten man ser rundt seg. Om du ikke synes noe er særlig vakkert, så begynn å se etter det. Det kan være glitter i snøen, lyset som faller fint, himmelen, en blomst, rimroser på bilruta eller til og med på søppeldunken.

Jeg er sikker på at du vil finne noe, om det er aldri så lite. Det trenger ikke være noe storslått eller spektakulært.

Det viktigste er å legge merke til det som er vakkert, om smått eller stort. Stopp opp og bare se. Gå nærmere om du kan. Selv ser jeg etter vårtegn for tiden, og fant disse vakre vårblomstene. Er de ikke nydelige?

 

IMG_0117-1

IMG_0123-1

 

Sug det vakre inn, la det fylle hele deg. Du kan bli ett med denne skjønnheten. Kjenn hva skjønnheten gjør med deg. Hva føler du? Føler du deg litt bedre enn før?

Gjør dette ofte kjære deg, det kan få ditt hjerte til å åpne seg enda mer for skjønnheten og kjærligheten, litt etter litt. Først en liten spire, en liten gnist, som så kan vokse seg større og større, til en varmende sol eller stjerne i hjertet.

Kjære, la skjønnheten varme deg. Det er det den er der for. Den er der for å minne deg om din egen indre skjønnhet, at du innerst inne er like vakker som den skjønnhet du ser, som disse blomstene. Du trenger bare å ta det inn.

Hva er vakkert for deg? Hvilke betraktninger har du rundt skjønnhet?

 

IMG_0109-2

2 kommentarer

  1. Kjære Sissel engel ! Det var rørende vakkert å lese om indre skjømnhet. Du kanaliserer virkelig vakker indre visdom fra hjertet, 2. stråle og Kuthumi og Lady Nada inspirerer deg kjære….Mer, mer, mer, sier hjertet mitt….

Legg inn en kommentar